fbpx

Hoe brengen we beleving in training & coaching?

ITZU Training plaatst de impact van een opleiding zowel op een tijds- als dieptespectrum. Enerzijds moeten de resultaten van een trainingsprogramma blijvend zijn. Anderzijds moet de coaching op zo’n manier inspireren, dat de deelnemers vanuit een intrinsieke motivatie een gedragsverandering vertonen.

Om hoog te eindigen op die laatste as, voegen we een extra laag toe aan onze methodieken en tools, in de vorm van een belevingselement. De smeuïge toef slagroom op een gekocht stukje taart, die je aanzet om zelf aan het bakken te slaan.

 

Belevingsworkshop

Onze belevingsworkshops zijn perfect te koppelen aan elk ITZU Training opleidingsprogramma, om de impact van de trainingen nog te verhogen. 

Helden voor Helden

Met deze workshops zetten we de helden van de sport in voor de helden op de werkvloer. De (top)sporter deelt zijn/haar verhaal aan de hand van een demo, presentatie, … over zijn/haar sport en alles daarrond.

Itzu Training opleidingspartner

WAAROM?

Itzu Training opleidingspartner

HOE?

1. Werkbaarheidstrajecten

Krijgt jouw bedrijf veel te maken met ziekteverzuim, burn-outs, langdurig afwezigen, een hoog personeelsverloop, …? Dan kan je de werkbaarheid van je werknemers verhogen door één of meerdere belevingsworkshops te integreren in een werkbaarheidstraject.

In dit geval werken we ook met MyMindScan, een online tool die de mentale gezondheid en veerkracht van je werknemers op een wetenschappelijke manier meet. Gedurende zes maanden tot een jaar gaan we aan de slag op basis van objectieve metingen en persoonlijke oefentrajecten.

Tip: hiervoor kan je beroep doen op de werkbaarheidscheques

2. Sportsponsoring (Sport Sales Model)

Laat jouw sportsponsoring dubbel renderen. Naast visibiliteit kan je ook een belevingsworkshop vragen in ruil voor jouw financiële hulp. Denk aan een proefmoment, workshop of inspirerende talk met de sporter. Zo creëer je niet enkel een onvergetelijke teambuilding, maar recupereer je ook een deel van je sponsorbudget via opleidingssubsidies

3. Onderdeel van groeitraject / andere trajecten

Beleving hoort volgens ons in elk opleidingstraject thuis. Een workshop vergroot de impact en zorgt ervoor dat de trainingen een plaats krijgen in ons langetermijngeheugen.

Wil je werken aan de werkbaarheid van jouw organisatie?